Konijn met een wortel sticker

Het Tekenaartje illustratie universum blijft maar uitdijen. Niet alleen komen er regelmatig nieuwe tekeningen bij. Met enige regelmaat wordt er ook een nieuwe shop geopend, of kunnen de ontwerpen op nieuwe producten worden gedrukt.

Zo is het Tekenaartje assortiment bij Society6 recentelijk uitgebreid met stickers. Beschikbaar in vier maten, op een transparante of een witte achtergrond. Uiteraard eco-vriendelijk gedrukt.

Oktoberfest - Peter drinkt bier in lederhosen - Mannen Premium T-shirt - EU112179051-C1

De Oktoberfest T-shirts van Tekenaartje zij al enige jaren een gewild item in deze tijd van het jaar. Zo gewild, dat we er inmiddels een aparte Oktoberfest T-shirt shop voor hebben ingericht. Het zou namelijk zonde zijn als je tussen alle leuke Tekenaartje T-shirts, juist deze Oktoberfest T-shirts miste.

Surf daarom snel door naar de Oktoberfest T-shirt shop. Er zijn Oktoberfest T-shirts voor haar, Oktoberfest t-shirts voor hem en natuurlijk ook Oktoberfest T-shirts voor allebei.

Tom Dumoulin Giro 2017 T-shirt

28 mei 2017. Tom Dumoulin wint op een boedstollende laatste dag de Giro d'Italia. Na gevochten te hebben voor wat hij waard is in de bergen, knoopt hij de drie klimmers boven hem in het klassement aan de zegekar met een magistrale tijdrit.

Speciale gebeurtenissen vragen om speciale T-shirts. Bovendien is Tekenaartje niet alleen een tekenaartje maar ook een fietsertje. Daarom vanaf nu verkrijgbaar in de Tekenaartje T-shirt shop: het speciale Tom Dumoulin wint de Giro d'Italia T-shirt!

koningsdag 2017 in Tilburg T-shirt

Dit jaar bezoekt Willem-Alexander, samen met zijn betere helft Maxima, Tilburg op Koningsdag. Een bezoekje waar de “Schoonste stad van 't land” zich zeer op verheugd. Zo ook ons Tekenaartje. Want ook al verkoopt Tekenaartje z'n vrolijk getekende T-shirts over de hele wereld, 't blijft toch een Tilburgs Tekenaartje.

Speciale gelegenheden vragen om speciale T-shirts en die vind je terug in de Koningsdag T-shirt shop.

apres ski hoodie

De kruitdampen van de feestdagen trekken al weer op, dus is het tijd om vooruit te kijken. Voor ons ligt een mooi stuk winter en daarmee een hoop gelegenheden om de wintersport op te zoeken.

Na een dag beesten op de piste is het natuurlijk tijd om ski's en snowboards ter zijde te leggen en de skihut binnen te hossen. Speciaal voor dat moment opende Tekenaartje de Après-ski T-shirt shop. Want het mag maar even goed duidelijk zijn wat de bedoeling is.

Ben je op zoek naar meer of andere producten met Après-ski designs? Bezoek dan even de Après-ski categorie van de Cardvibes Catalogus. Daar vind je al Tekenaartje's Après-ski tekeningen, met links naar alle webshops die die tekeningen op verschillende producten kunnen drukken.

Koningsdag T-shirt

27 april is het weer Koningsdag. De dag dat wij Nederlanders onze eenheid en de verjaardag van onze vorst Willem-Alaxander vieren. Ofwel de dag dat wij allen gehuld in een oranje T-shirt met opdruk gaan staan drinken in het voorzichtige lente zonnetje. Al zakkenlopend, springkussen springend en toiletpot gooiend nemen we er dan eentje op de gezondheid van ons Lex. En Lexje zelf? Die vindt het allemaal wel best, want het gevleugelde gezegde klinkt die dag immers over alle vrijmarkten en koekhapperijen: "Houzee! De Koning pikt een pilsje mee".

Speciaal voor Koningsdag opende Tekenaartje de Koningsdag T-Shirt shop met alleen maar super grappige Koningsdag T-Shirts.

Paashaas T-shirtWie met Pasen op z'n Paasbest voor de dag wilt komen, doet er goed aan de Paashaas shirt shop eens met een bezoek te vereren. Mooie shirts en schorten met een tekening van de Paashaas die met dikke klodders verf zijn Paaseieren op orde brengt.

Een ieder die wat meer zoekt dan alleen shirts en schorten, vindt de mooiste Paasartikelen via de speciale Paascategorie in de Cardvibes catalog.

iphone cow

iPhone, smartphone, tablet en iPad covers. Ze lenen zich allemaal natuurlijk perfect voor een stukkie personalisering met de tekeningetjes van Tekenaartje. Vandaar dat er al volop cases the vinden waren bij Zazzle, Redbubble en Society6. Nieuwe loot een de cases webshop boom is The Kase. Virtuele schappen vol met cases, geschikt voor praktisch iedere telefoon of tablet. Zeer zeker een bezoekje waard dus...

Struisvogel op een kussentjeMenig liefhebber van zacht liggen en zitten kende ze al, de kussentjes van Tekenaartje. Je kocht ze bij Zazzle of Society6. Sinds kort zitten er ook kussentjes in het Tekenaartje assortiment bij Redbubble. Dus als je op zoek bent naar een kussen met ballerina, een kussen met een tuinkabouter of met wat dan ook, neem dan is een kijkje op Tekenaartje's kussentjes afdeling bij Redbubble.

Tekenaartje responsive websiteZo nu en dan houdt Tekenaartje even op tekenaartje te zijn en ontpopt hij zich als webbouwertje. Met als resultaat, een totaal vernieuwde responsive website. Dat betekent, dat het vanaf nu niet meer uitmaakt of je Tekenaartje.nl bezoekt vanaf je telefoon, tablet of computer. De website past zich gewoon aan en past altijd in het hokje...

Tekenaartje op Instagram

Instagram, het sociale netwerk van de mooie plaatjes. Daar moet een mooie plaatjes tekenaar natuurlijk op zitten en sinds kort is dat ook zo.

Tekenaartje op Instagram vind je hier. Volgen en liken wordt uiteraard hoogst gewaardeerd.