Valentijnsdag T-Shirt voor bierliefhebbersOp een kille dag, zo halverwege februari,
dan zoeken de verliefden elkaar.
Een enkeling die vindt het allemaal larie,
en bestelt zijn tiende biertje maar.

Het originele Valentijnsdag T-shirt voor bierliefhebbers koop je in Tekenaartje's T-shirt shop.

Kerst T-shirtAls je goed kijkt zie je aan de horizon de Kerstdagen alweer gloren. Pakjes onder de Kerstboom, een lekker Kerstdiner en uiteraard iedereen in een Kerstrui, of... een Kerst T-shirt natuurlijk! Want Tekenaartje is van de T-Shirts. Je vindt allerlei grappige exemplaren in Tekenaartje's Kerst T-Shirt shop. Waaronder natuurlijk Tekenaartje's all-time bestseller Kerst T-Shirt.

Maglia Rosa T-Shirt voor de Giro d'ItaliaDe Giro d’Italia is een volle gang. De flanken van de Etna zijn reeds bewogen, maar wie er uiteindelijk met de Maglia Rosa op het podium in Milaan staat is nog allerminst te voorspelen. Wordt het Simon Yates, Chris Froome, Fabio Aru of Tom Dumoulin voor de tweede keer? Te tijd zal het leren. Voor de ware wielerfan liggenTekenaartje’s schappen in ieder geval vol met Maglia Rosa T-Shirts.

Apres-Ski T-Shirt bij Amazon MerchTekenaartje's tekeningen voor op T-Shirts vullen in steeds meer webwinkels de digitale schappen. De lijst van Tekenaartje verkooppunten was al behoorlijk lang, maar recentelijk is daar nog een belangrijke e-commerce gigant aan toegevoegd. Tekenaartje T-Shirts liggen nu ook in de schappen van Amazon, via het Merch by Amazon kanaal. Het aantal ontwerpen dat daar wordt aangeboden is nu nog op twee handen te tellen, maar houd deze pagina in de gaten, want het zullen er alleen maar meer worden.

Gelukkig nieuwjaar T-ShirtDe Kerstman en zijn helpers staan te trappelen op de drempel en de Kerstboom staat in volle bloei. Maar... er is leven na de Kerst. Een paar dagen na het oppeuzelen van de laatste kerstkransjes staat de jaarwisseling al voor de deur. We luiden dan feestelijk het nieuwe jaar 2018 in met champagne en vuurwerk en uiteraard met een toepasselijk Van-oud op-nieuw T-shirt.

Balletdanseres sleutelhangerTekenaartje's illustraties zijn niet alleen op T-Shirts te verkrijgen. Via verschillende winkeltjes bij verschillende partners zijn allerlei kadootjes te kopen bedrukt met leuke tekeningen. Aansluitend bij hobby, sport of verzameling. Neem bij voorbeeld eens een kijkje in Tekenaartje's winkel bij Zazzle. Daar kocht menigeen al een leuk koelkastmagneetje, button of sleutelhanger voor onder de Kerstboom.

Koffiemok met dinosaurusHoe je het ook went of keert, er komen feestdagen aan en dus ook een zoektocht naar leuke kadootjes. Daar helpt Tekenaartje graag bij. Zo zijn bijna alle Tekenaartje illustraties te krijgen op prachtige koffiemokken. Voor ieder mens met iedere hoby, sportverslaving of spaardrift wat wils. Dus... Kadootje nodig? Geef een mok!

Je winkelt naar mokken in deze winkletjes:

Après-ski hoodieSneeuw, bergen, sportiviteit afgewisseld met een biertje. Dat is wintersport. Na een heerlijk dag skien of snowborden door de besneeuwde Alpen is het goed toeven met een biertje in de ski-hut. Speciaal voor iedereen die een weekje sneeuwpret met après-ski wel weet te waarderen, opende Tekenaartje onlangs de Après-ski T-shirt shop.

Kies één van de lollige après-ski T-Shirts of hoodies, of stel er ééntje naar eigen smaak samen.

Drinkende sneeuwpop T-ShirtOvergewaaid uit de Verenigde Staten, maar ook bij de Nederlandse koopjesjagers een inslaand succes. De Black Friday sale. Ofwel de Zwarte vrijdag uitverkoop. 

Welnu, hier komt ie:

15% korting op alle artikelen in de Tekenaartje T-Shirt shop, de Kerst T-Shirt shop of de Après-ski T-Shirt shop bij gebruik van vouchercode SALE2017, Geldig van 24 - 27 november 2017

iPhone X case met een pinguïn.Goed nieuws! Al Tekenaartje's grappige telefoon cases zijn nu ook verkrijgbaar voor de iPhone X. Dat is met de feestdagen in het vooruitzicht natuurlijk iets om in  het achterhoofd te houden. Je zult namelijk maar een kadootje moeten zoeken voor iemand met een onbeschermde iPhone X en een gevoel voor humor.

Je koopt de iPhone X cases bij de volgende Tekenaartje winkels:

  1. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Redbubble
  2. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Society6

De Kerstman en een unicorn Kerstkaart

Ieder jaar gaat Tekenaartje zich weer te buiten om met een originele, grappige Kerstkaart op de proppen te komen. Gelukkig is dat ook dit jaar weer ruimschoots gelukt. Voor iedere unicorn-adept of éénhoorn fan is er nu de perfecte magische kerstkaart.

Op zoek naar meer grappige (Kerst-) kaarten? Bezoek dan ook eens deze kaartenwinkeltjes:

Subcategorieën

Tekenaartje heeft vaak nieuws over acties, tekeningen, wenskaartjes of T-Shirts. Alles wat niet onder één van die labels valt, vind je hier.

In het Tekenaartje Acties blog, wordt je op de hoogte gehouden van alle kortingsacties die Tekenaartje biedt. Ben je op zoek naar een koopje, houdt dan deze berichten in de gaten.

Speciale tekeningen verdienen een speciaal plekje. Daarom is deze speciale blog categorie ervoor ingericht. Je vindt hier de tekeningen terug die je uiteindelijk op één van de vele artikelen in de webwinkels kan kopen.

In de Tekenaartje wenskaarten winkel vind je allerlei tekeningetjes op allerlei wenskaarten voor allerlei gelegenheden. Houd hier het kaartjes nieuws in de gaten, voor nieuwe toevoegingen.

Voor allerlei feestdagen en gelegenheden weet Tekenaartje wel een leuk T-Shirt te verzinnen. Houdt het dus de Tekenaartje T-Shirt Tips in de gaten voor actuele shirts.