De Kerstman en een unicorn Kerstkaart

Ieder jaar gaat Tekenaartje zich weer te buiten om met een originele, grappige Kerstkaart op de proppen te komen. Gelukkig is dat ook dit jaar weer ruimschoots gelukt. Voor iedere unicorn-adept of éénhoorn fan is er nu de perfecte magische kerstkaart.

Op zoek naar meer grappige (Kerst-) kaarten? Bezoek dan ook eens deze kaartenwinkeltjes:

Cupido drinkt een biertje op ValentijnsdagValentijnsdag valt dit jaar midden in de carnaval. Dat betekent dat de jacht op de geheime liefde, dit jaar wordt ondernomen met een biertje in de hand. Uiteraard heeft Tekenaartje daar het perfecte Valentijnskaartje voor.

 

Merry Christmas Kerstkaart

De goede Sint is nog heeft nog maar een paar daagjes geleden de afreis naar Spanje aanvaard, of Kerst staat alweer voor de deur. Meteen maar de koe bij de horens pakken dus en aan de slag. Het zetten van de boom en het versturen van de Kerstkaarten laat niet op zich wachten. Tekenaartje helpt niet met de Kerstboom, maar met de Kerstkaarten weet hij wel raad. Zoals ieder jaar heeft hij weer een leuke nieuwe Kerstkaart toegevoegd aan het toch al uitgebreide Kertskaarten assortiment. Rep je dus nog vandaag  naar Tekenaartjes wenskaartenwinkel en sla je slag.

Ben je overigens wat internationaler georiënteerd, dan kan je ook terecht in Tekenaartje's wenskaartenwinkel bij Zazzle.

Kaartje geslaagd voor het eindexamen

Morgen worden de geslaagden voor eindexamen verblijd met het goede nieuws. Hebben we allemaal al een kaartje klaar staan om hen te feliciteren met die goede prestatie?

Vrolijk Pasen - Paaskaartje

Bijna Pasen. De hoogste tijd om paaseieren te beschilderen, goed te verstoppen en de Paaskaartjes de deur uit te doen. Dat gedoe met die Paaseieren kan je heel goed zelf. Met de Paaskaartjes helpt Tekenaartje je graag.

Rep je daarom maar eens als een Paashaas naar de Tekenaartje kaartenshop.

Valentijnskaart

Dames, heren verborgen geliefden.

Over twee dagen is het alweer Valentijnsdag. Vergeten we de Valentijnskaartjes niet?

Kerstkaart: Rendier met rode neus in KerstboomHeb je al aan de Kerstkaarten gedacht dit jaar? Nee, natuurlijk niet, want dit is de kerstkaart waar je op zat te wachten.

"Rudolf het rendier met de rode neus viert dit jaar Kerst in de Kerstboom met een lekker glas rode wijn."

Voor 16:00 besteld, de volgende dag bezorgd... 

Halloween kaartjesOver en week op 31 oktober om precies te zijn, is het al weer Halloween. De avond om verkleed als hesk, of met een pompoen op je hoofd langs de deuren te gaan.

Regent het? Of blijf je gewoon liever thuis? Stuur dan op z'n minst een Halloween kaartje. Tekenaartje heeft ze!

Voor 16:00 besteld, de volgende dag bezorgd... 

De eindexamens zijn weer achter de rug, de uitslagen rollen binnen. Al die geslaagden moeten natuurlijk gefeliciteerd worden met hun uitmuntende prestatie. Rep je daarma naar Tekenaartje's kaartjeswinkel en stuur alle geslaagden in buurt, kenniskring en omgeving een passend geslaagd kaartje.

kaartje geslaagd

Geen leukere gelegenheid om een wenskaart te sturen dan als er iemand is geslaagd. Voor het eindexamen, zwemdiploma of rijbewijs. Het maakt eigenlijk niet uit. Als er iemand iets goed heeft gedaan, stuur je een leuk kaartje uit de Tekenaartje wenskaarten winkel. Daar is immers sinds kort een speciale categorie met kaartjes voor geslaagden.

ValentijnskaartHeb je nog ergens een geheime of verborgen liefde slingeren? Goed nieuws dan, want Valentijsdag komt er met rasse schreden aan.

En met de Valentijnskaarten van Tekenaartje trek je je gedroomde partner vast en zeker over de streep.