MTB T-shirt

Trage zuigende modder. Hellingen van meer dan 20%. Zenuwslopende afdalingen langs gapende afgronden. Je moet er een beetje van houden, maar voor velen is een MTB tochtje toch wel één van de leukste dingen die je kan doen. Speciaal voor die MTB enthousiastelingen is er een nieuw MTB T-shirt ontwerp.

Je koopt het T-shirt zoals hiernaast in de Tekenaartje T-shirt shop. Maar je kan het ontwerp ook op andere kledingstukken plaatsen, of tekst toevoegen.

Piraten meisje T-ShirtEen tekening van een woeste piraat, die hadden we al lang. Maar achter iedere woeste piraat staat natuurlijk een woest piraten meisje. Tekenaartje tekende er ééntje. Met gevaarlijk sabel en de karakteristieke doodshoofd steek.

Wil je dit piratenmeisje gedrukt op een T-shirt, schort, sticker of iets anders? Bezoek haar dan in de Cardvibes catalogus en kies vanaf daar de webshop die je het drukwerk wil laten uitvoeren.

cowboy T-shirtEen cowboy die zijn lasso vervaarlijk rondzwaait op de plaatselijke rodeo. Dat wil iedereen natuurlijk wel op een T-shirt.

Het nieuws is, dat dat ook kan. Tekenaartje tekende zo'n cowboy en die is nu terug te vinden in de Cardvibes Catalogus. Van daar uit kan je een webshop kiezen die de cowboy tekening voor je op een T-Shirt, sweatshirt of wat dan ook drukt.

iPhone 5/5S Case elastische cover met Oranje leeuw

De beste artikelen voor de fans van Oranje komen uit Tilburg. Dat hebben de juichpakken van vrind Roy Donders inmiddels wel bewezen. Maar Tekenaartje staat ook met z'n voeten in Het Tilburgse zand en zijn Oranje artikelen mogen er ook best zijn.

Dus nu de Oranje leeuwen hun mannetje behoorlijk staan onder de Braziliaanse zon, is het tijd om deze Oranje lekkernijen eens te tonen. Wat dacht je van een iPhone of smartphone cover met leeuw in Oranje. Een Oranje horloge, een Oranje sleutelhanger of een Oranje kussentje. En dan is er natuurlijk ook nog de klassieker: het stijlvolle Oranje T-Shirt compleet met leeuw op voetbalschoenen.

De Oranje schappen zijn gevuld in deze webshops:

Paarse éénhoorn op een T-Shirt

Ze waarde al een tijdje rond in verschillende webwinkeltjes, maar had nog nooit de aankondiging gehad die ze verdiende: Tekenaartje's éénhoorn.

Welnu bij deze... Nieuw bij Tekenaartje, een überschattige éénhoorn op T-Shirt's, rompertjes, smartphonehoesjes en nog veel meer.

Winkelen naar je favoriete éénhoorn artikelen doe je hier.

Panda Power

Een pandabeer is meestal een nogal traag en passief wezen, dat op z'n luie kont op een stukje bamboe zit te kauwen. Maar niet als Tekenaartje een pandaatje tekent. Dan heeft hij Panda Power en kan hij als een soort eco-superheld de hele wereld aan.

Deze stoere pandabeer is natuurijk weer in allerlei winkeltjes te vinden:

Dikke rode duivel op T-Shirt

Het schetsboek van ons Tekenaartje staat vol met schattige, lieve tekeningetjes. Prinsessen, schaapjes, aapjes en ga zo maar door. Tijd voor wat tegenwicht, iets kwaadaardigs...

Vol trots presenteert Tekenaartje daarom zijn nieuwste ontwerp: De dikke rode duivel.

Het duiveltje is ook te krijgen bij Zazzle, Skreened en Redbubble.

Beach party T-shirts

Het zomert zo nu en dan, her en der al aardig. De stadsstrandjes verrijzen in menig gehucht bij de beschikbare watertjes en reizen naar de Spaanse playa's zijn inmiddels volgeboekt. Heel Nederland hunkert naar blote voeten in het zand, een cocktail of biertje in de knuistjes en een zomer zonnetje op de kruin. kortom, tijd voor goeie beach party.

Dat laat Tekenaartje zich geen twee keer zeggen, getuige alle geweldge Beach party T-shirts die sinds kort op de schappen liggen.

Tekenaartje beach party T-shirt en accessoires zijn ook hier te verkrijgen:

BBQ King T-Shirt

De zomer is dit jaar wel heel wijfelend begonnen, maar dat mag de BBQ-pret van de ware BBQ-fanaat niet drukken. Speciaal voor de liefhebbers van sappig vlees, worsten, rook en vlammen heeft Tekenaartje nu een speciale BBQ T-shirts en schorten afdeling.

BBQ T-shirts en asseccoires van Tekenaartje kan je ook kopen bij:

Talk like a Pirate T-Shirt

Een haak, een houten poot, papegaai op de schouder en een vervaarlijke grijns. De piraat is natuurlijk een vreselijk dankbaar onderwerp om te tekenen. Vandaar dat Tekenaartje er maar eens goed op los is gegaan.

Zet alle zeilen op en haast je naar de webshop om het resultaat te zien. Een schat aan Piraten T-Shirts ligt daar op je te wachten..

Dansende sneeuwpop op T-Shirts

Velen hebben er reeds genoeg van, maar aan de weergoden vat niet te ontkomen. Het wintert dus nog wel even door in ons koude landje. En als het dan toch zo is, dan kan je er maar beter een feestje van maken. Vandaar dat Tekenaartje nog even snel deze vrolijk dansende sneeuwpop aan het assortiment heeeft toegevoegd.

Ook te krijgen bij ShirtCity en Redbubble.