Apres-Ski T-Shirt bij Amazon MerchTekenaartje's tekeningen voor op T-Shirts vullen in steeds meer webwinkels de digitale schappen. De lijst van Tekenaartje verkooppunten was al behoorlijk lang, maar recentelijk is daar nog een belangrijke e-commerce gigant aan toegevoegd. Tekenaartje T-Shirts liggen nu ook in de schappen van Amazon, via het Merch by Amazon kanaal. Het aantal ontwerpen dat daar wordt aangeboden is nu nog op twee handen te tellen, maar houd deze pagina in de gaten, want het zullen er alleen maar meer worden.

Balletdanseres sleutelhangerTekenaartje's illustraties zijn niet alleen op T-Shirts te verkrijgen. Via verschillende winkeltjes bij verschillende partners zijn allerlei kadootjes te kopen bedrukt met leuke tekeningen. Aansluitend bij hobby, sport of verzameling. Neem bij voorbeeld eens een kijkje in Tekenaartje's winkel bij Zazzle. Daar kocht menigeen al een leuk koelkastmagneetje, button of sleutelhanger voor onder de Kerstboom.

Koffiemok met dinosaurusHoe je het ook went of keert, er komen feestdagen aan en dus ook een zoektocht naar leuke kadootjes. Daar helpt Tekenaartje graag bij. Zo zijn bijna alle Tekenaartje illustraties te krijgen op prachtige koffiemokken. Voor ieder mens met iedere hoby, sportverslaving of spaardrift wat wils. Dus... Kadootje nodig? Geef een mok!

Je winkelt naar mokken in deze winkletjes:

Après-ski hoodieSneeuw, bergen, sportiviteit afgewisseld met een biertje. Dat is wintersport. Na een heerlijk dag skien of snowborden door de besneeuwde Alpen is het goed toeven met een biertje in de ski-hut. Speciaal voor iedereen die een weekje sneeuwpret met après-ski wel weet te waarderen, opende Tekenaartje onlangs de Après-ski T-shirt shop.

Kies één van de lollige après-ski T-Shirts of hoodies, of stel er ééntje naar eigen smaak samen.

iPhone X case met een pinguïn.Goed nieuws! Al Tekenaartje's grappige telefoon cases zijn nu ook verkrijgbaar voor de iPhone X. Dat is met de feestdagen in het vooruitzicht natuurlijk iets om in  het achterhoofd te houden. Je zult namelijk maar een kadootje moeten zoeken voor iemand met een onbeschermde iPhone X en een gevoel voor humor.

Je koopt de iPhone X cases bij de volgende Tekenaartje winkels:

  1. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Redbubble
  2. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Society6

De Kerstman en een unicorn T-shirt

Kerstmis is niet alleen de tijd van de nachtmis, lekker eten en de mooiste boom van de buurt. Het is ook steeds meer de tijd van de grappigste Kersttruien en T-shirts. Komt dat even goed uit. In Tekenaartje's Kerst T-shirt shop liggen de virtuele schappen vol met grappige Kerst T-shirts en Kersttruien. En bevallen de shirts je net niet, dan kan je ze ook nog eens naar eigen smaak aanpassen, of een persoonlijke tekst toevoegen.

Konijn met een wortel sticker

Het Tekenaartje illustratie universum blijft maar uitdijen. Niet alleen komen er regelmatig nieuwe tekeningen bij. Met enige regelmaat wordt er ook een nieuwe shop geopend, of kunnen de ontwerpen op nieuwe producten worden gedrukt.

Zo is het Tekenaartje assortiment bij Society6 recentelijk uitgebreid met stickers. Beschikbaar in vier maten, op een transparante of een witte achtergrond. Uiteraard eco-vriendelijk gedrukt.

Oktoberfest - Peter drinkt bier in lederhosen - Mannen Premium T-shirt - EU112179051-C1

De Oktoberfest T-shirts van Tekenaartje zij al enige jaren een gewild item in deze tijd van het jaar. Zo gewild, dat we er inmiddels een aparte Oktoberfest T-shirt shop voor hebben ingericht. Het zou namelijk zonde zijn als je tussen alle leuke Tekenaartje T-shirts, juist deze Oktoberfest T-shirts miste.

Surf daarom snel door naar de Oktoberfest T-shirt shop. Er zijn Oktoberfest T-shirts voor haar, Oktoberfest t-shirts voor hem en natuurlijk ook Oktoberfest T-shirts voor allebei.

Tom Dumoulin Giro 2017 T-shirt

28 mei 2017. Tom Dumoulin wint op een boedstollende laatste dag de Giro d'Italia. Na gevochten te hebben voor wat hij waard is in de bergen, knoopt hij de drie klimmers boven hem in het klassement aan de zegekar met een magistrale tijdrit.

Speciale gebeurtenissen vragen om speciale T-shirts. Bovendien is Tekenaartje niet alleen een tekenaartje maar ook een fietsertje. Daarom vanaf nu verkrijgbaar in de Tekenaartje T-shirt shop: het speciale Tom Dumoulin wint de Giro d'Italia T-shirt!

koningsdag 2017 in Tilburg T-shirt

Dit jaar bezoekt Willem-Alexander, samen met zijn betere helft Maxima, Tilburg op Koningsdag. Een bezoekje waar de “Schoonste stad van 't land” zich zeer op verheugd. Zo ook ons Tekenaartje. Want ook al verkoopt Tekenaartje z'n vrolijk getekende T-shirts over de hele wereld, 't blijft toch een Tilburgs Tekenaartje.

Speciale gelegenheden vragen om speciale T-shirts en die vind je terug in de Koningsdag T-shirt shop.

apres ski hoodie

De kruitdampen van de feestdagen trekken al weer op, dus is het tijd om vooruit te kijken. Voor ons ligt een mooi stuk winter en daarmee een hoop gelegenheden om de wintersport op te zoeken.

Na een dag beesten op de piste is het natuurlijk tijd om ski's en snowboards ter zijde te leggen en de skihut binnen te hossen. Speciaal voor dat moment opende Tekenaartje de Après-ski T-shirt shop. Want het mag maar even goed duidelijk zijn wat de bedoeling is.

Ben je op zoek naar meer of andere producten met Après-ski designs? Bezoek dan even de Après-ski categorie van de Cardvibes Catalogus. Daar vind je al Tekenaartje's Après-ski tekeningen, met links naar alle webshops die die tekeningen op verschillende producten kunnen drukken.