Valentijnsdag T-Shirt voor bierliefhebbersOp een kille dag, zo halverwege februari,
dan zoeken de verliefden elkaar.
Een enkeling die vindt het allemaal larie,
en bestelt zijn tiende biertje maar.

Het originele Valentijnsdag T-shirt voor bierliefhebbers koop je in Tekenaartje's T-shirt shop.

Kerst T-shirtAls je goed kijkt zie je aan de horizon de Kerstdagen alweer gloren. Pakjes onder de Kerstboom, een lekker Kerstdiner en uiteraard iedereen in een Kerstrui, of... een Kerst T-shirt natuurlijk! Want Tekenaartje is van de T-Shirts. Je vindt allerlei grappige exemplaren in Tekenaartje's Kerst T-Shirt shop. Waaronder natuurlijk Tekenaartje's all-time bestseller Kerst T-Shirt.

Maglia Rosa T-Shirt voor de Giro d'ItaliaDe Giro d’Italia is een volle gang. De flanken van de Etna zijn reeds bewogen, maar wie er uiteindelijk met de Maglia Rosa op het podium in Milaan staat is nog allerminst te voorspelen. Wordt het Simon Yates, Chris Froome, Fabio Aru of Tom Dumoulin voor de tweede keer? Te tijd zal het leren. Voor de ware wielerfan liggenTekenaartje’s schappen in ieder geval vol met Maglia Rosa T-Shirts.

Gelukkig nieuwjaar T-ShirtDe Kerstman en zijn helpers staan te trappelen op de drempel en de Kerstboom staat in volle bloei. Maar... er is leven na de Kerst. Een paar dagen na het oppeuzelen van de laatste kerstkransjes staat de jaarwisseling al voor de deur. We luiden dan feestelijk het nieuwe jaar 2018 in met champagne en vuurwerk en uiteraard met een toepasselijk Van-oud op-nieuw T-shirt.

Halloween T-shirts

Op zoek naar een geweldige Halloween T-shirt? Zoek dan niet verder. Bekijk de Halloween-categorie in de Cardvibes catologus met T-shirt illustraties. Er zijn monsters, vampieren, duivels, Jack O'Lantern pompoenen, heksen, vleermuizen en nog veel meer.

Zodra u uw ideale Halloween illsutration hebt gevonden, kies de drukservice van uw keuze en laat u uw speciale Halloween T-shirt printen.

Merry Christmas T-shirt

 

Voor de Kerstman en zijn rendier,
is Kerst een zalig samen zijn.
Maar met wijn en meters bier,
wordt het nog eens extra fijn.

 Beleef de Kerstdagen in Tekenaartje stijl, met de o zo lollige Tekenaartje Kerstmis illustraties voor T-shirts.

halloween trick or treat T-shirt

Heksen vliegen op hun bezems, vergezeld van hun knuffel vleermuizen. Jack O'Lantern glimlacht met een sinistre glimlach en kinderen gaan van deur tot deur om al Trick or treatend hun goody bags te vullen. Halloween komt eraan!

De Tekenaartje webshops zijn gevuld met allerlei Halloween merchandise. T-shirts, iPhone cases, kussens, koelkast magneten, noem maar op. In de CardVibes Catalog vindt je de engste ontwerpen voor Halloween. Elk met zijn eigen "Select webshop" knop. Maak een keuze uit deze webshops en heb een geweldig griezelig Halloween.

oktoberfest madchen fc shirt

Oktoberfest, Oktoberfest.
Als Peter in zijn lederhosen,
met pullen bier zijn dorst lest.
Om dan met Heidi te gaan vozen.

De allerleukste Oktoberfest T-Shirts, Hoodies en sweaters zijn natuurlijk getekend door Tekenaartje.nl. Je vindt alle Oktoberfest T-shirt ontwerpen in de Cardvibes Catalog. Kies van daaruit een webshop die je bevalt, om je Oktoberfest product te bestellen.

Oranje hockey dame T-ShirtOp de vooravond van de Olympische Spelen in Rio is de spanning groot. Hoeveel medailles sleept de Nederlandse equipe mee naar huis? De oranje hockeydames lijken een zekerheidje voor goud. Maar niets is absoluut zeker in de topsport en zonder support wordt er sowieso niet gescoord.

Tekenaartje heeft het ideale Oranje-hockey-dames-support-shirt op de schappen liggen in de nieuw geopende Hockey T-Shirt Shop. Dus als je je steentje wil bijdragen aan Olympisch succes, dan sla je daar wild aan het winkelen.

Kijk daarna ook eens in de Cardvibes Catalogus voor T-shirt ontwerpen. Daar vindt je nog meer links naar webshop, die Tekenaartje's hockey ontwerpen verkopen.

Apres ski T-shirtDe winter heeft zich, na een schoorvoetend begin, dan toch met al haar koude in de Alpen gemeld. De chaletjes en hotels in de Alpen landen stromen vol met ski en après-ski enthousiastelingen. En vooral voor die après-ski enthousiastelingen heeft Tekenaartje de virtuele kledingrekken vol leuke T-shirts hangen.

In de Cardvibes catalog vind je een overzicht van alle geweldig leuke après-ski T-Shirts designs. Even klikken op "Print & buy" om je favoriete webshop te slecteren en je slag te slaan.

Kerstman T-shirtHet lijkt nu nog eeuwen te duren, maar geloof me, voor je met je ogen geknipperd hebt is het weer Kerstmis.

En als het dan zover is, dan sta je voor je kledingkast. Te zoeken naar een leuk Kerst T-Shirts. Een simpel T-Shirt met de Kerstman is voldoende. Meer nee hoor, nergens te vinden.

Haast je daarom nu met gezwinde spoed naar de Cardvibes catalogus voor leuke T-Shirt illustraties. Daar vind je mogelijkheden te over om nu al een geweldig Kerstmannen T-Shirt te bemachtigen.