Ontwerp je eigen T-shirt met de Tekenaartje T-Shirt-Designer. Je hebt hier honderden mogelijkheden: T-shirts, hoodies, accessoires en nog veel meer combineer je hier gemakkelijk met één van Tekenaartje's grappige tekeningen! Dit zijn de 4 eenvoudige stappen naar je eigen T-shirt:

1. Kies je t-shirt om te ontwerpen

Klik op de button product selecteren linksboven in de T-Shirt Designer om je eigen T-Shirt te ontwerpen. Hier kun je onze grote keuze aan producten doorkijken. Onder Kies een categorie kun je de producten sorteren volgens geslacht, leeftijd, modemerk en accessoires. Als je het juiste shirt hebt gevonden, waarop je jouw designs wilt laten drukken, kun je de maat en de kleur van het T-shirt bepalen. Je bent nu bijna klaar met je eigen t shirt bedrukken.

2. Zet één van Tekenaartje's tekeningen op je eigen T-shirt

Klik op ontwerp uitzoeken linksboven in de T-Shirt Designer om je T-shirt te bedrukken met één van Tekenaartje's grappige tekeningen. Op het T-shirt kun je het ontwerp verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen. Aan de rechter kant van de T-Shirt Designer kun je de kleur en drukmethode aanpassen (b.v. fluweelachtig of glad) zodat je heel gemakkelijk een T-shirt geheel volgens jouw wensen kunt maken.

3. Persoonlijke T-shirts met eigen tekst

T shirt bedrukken met een persoonlijke tekst! Klik op tekst toevoegen en schrijf gewoon iets op het shirt. Je kunt de afmetingen aanpassen en de tekst op de juiste plaats zetten. Aan de rechter kant verander je de kleur van je tekst of pas je lettertype en lettergrootte aan. Zo kun je je eigen T-shirt met een heel persoonlijke 'handtekening' maken.

4. Ontwerp je eigen T-shirt met foto's

Upload een foto of je eigen design - direct op je zelf ontworpen shirt. Klik op foto uploaden en volg de instructies. Zodra je foto of design in de T-Shirt Designer is geüpload, kun je hem verplaatsen, de afmetingen veranderen en zo je eigen shirt maken. That's it - klik op In het winkelwagentje (hier wordt gevraagd of je nog een T-shirt zelf wilt ontwerpen) en je T-shirt wordt gedrukt!

Durf te ontwerpen en ontwerp eens een persoonlijk kado voor iemand. Is je beste vriend jarig en houdt hij van bierdrinken? Wat is er dan leuker om zelf een biermok te ontwerpen met zijn naam of favoriete afbeelding. Is je moeder jarig en geen idee waar je haar blij mee kunt maken? Ook dan slaag je gegarandeerd als je kiest voor een zelfontworpen kado.